Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. deathmetalverses
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
17.09.2015 11:36 -
Готви със "Струма" - САРАЛИЯ
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 17.09.2015 11:39
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
15
Последна промяна: 17.09.2015 11:39
Необходими продукти за саралия:
За тестото:
300 мл прясно мляко
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
20 гр мая
400 гр брашно
За пълнежа:
1 шепа орехи
2-3 ч.л. захар
канела на вкус
За сиропа:
1 л вода
Начин на приготвяне:
Разтворете маята в млякото, прибавете захар, сол, брашно. Замесете тестото и го разделете на 2 части, като от всяка разточите тънка кора.
Намажете ги с разтопено масло и поръсете с орехи, захар и канела.
Навийте на руло и го нарежете на средни парчета. По същия начин направете и с втората кора. Загрейте фурната до 180 градуса и печете около 40 минути.
През това време кипнете водата за сиропа и разтворете добре захарта. Когато саралията е готова, я залейте обилно със сиропа.
ВИЖТЕ ОЩЕ:
Саралия с готови кори
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.