Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
16.09.2015 07:51 -
Готви със "Струма" - Печено свинско с кашкавал и домати
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 1580 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 16.09.2015 07:56
Прочетен: 1580 Коментари: 0 Гласове:
10
Последна промяна: 16.09.2015 07:56
Печено свинско с кашкавал и домати
Необходими продукти:
500 г свинско филе
200 г кашкавал
2 домата
100 гр. гъби
3 скилидки чесън
листа от маруля за декорация
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете кашкавала на филии с дебелина 3-4 мм, почистете доматите и ги нарежете на кръгчета. Чесъна нарежете на едро, гъбите се слагат цели.
Направете разрези по повърхността на месото, от единия край до другия с дебелина около 1 см. Подправете свинското със сол и черен пипер и сложете в разрезите кашкавал, домати и чесън.
Завийте месото във фолио и го запечете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 1 час.
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.