Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. bven
4. radostinalassa
5. monologa
6. apollon
7. mt46
8. bezistena
9. wonder
10. sparotok
11. leonleonovpom2
12. fun1001
13. simplythebest
14. zaw12929
2. varg1
3. bven
4. radostinalassa
5. monologa
6. apollon
7. mt46
8. bezistena
9. wonder
10. sparotok
11. leonleonovpom2
12. fun1001
13. simplythebest
14. zaw12929
Най-популярни
1. simplythebest
2. shtaparov
3. katan
4. leonleonovpom2
5. barin
6. wonder
7. mt46
8. bojil
9. ambroziia
10. milena6
2. shtaparov
3. katan
4. leonleonovpom2
5. barin
6. wonder
7. mt46
8. bojil
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. zahariada
2. toni1956
3. penata555
4. ri4ivul
5. radostinalassa
6. fun1001
7. jupel
8. rosiela
9. hadjito
10. savaarhimandrit
2. toni1956
3. penata555
4. ri4ivul
5. radostinalassa
6. fun1001
7. jupel
8. rosiela
9. hadjito
10. savaarhimandrit
КАК ДА ПРИГОТВИМ ВКУСНИ ЯСТИЯ И ГИ СЕРВИРАМЕ КРАСИВО?
Постинги в блога от Декември, 2011 г.
25.12.2011 20:27 -
Предястие - Новогодишни страсти
Предлагам ви да посрещнете Новата 2012 год. с едно леко предястие, за което са необходими следните продукти:
- половин пакет бутер тесто
- 3 ч.л. черен хайвер от кутия
- половин пакет бутер тесто
- 3 ч.л. черен хайвер от кутия
25.12.2011 17:57 -
Ястията по света за Нова година
Да започнем от Япония:
В Япония посрещането на Новата година не минава без студени предястия, които са символи на емоции и успехи. Варената риба символизира спокойствие, бобът- здраве, хайверът – щастие в дома. На Нова година се п...
В Япония посрещането на Новата година не минава без студени предястия, които са символи на емоции и успехи. Варената риба символизира спокойствие, бобът- здраве, хайверът – щастие в дома. На Нова година се п...
Търсене