Най-четени
1. radostinalassa
2. zahariada
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. sparotok
9. planinitenabulgaria
10. tota
11. bezistena
12. missana
13. getmans1
14. bosia
2. zahariada
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. mt46
6. kvg55
7. wonder
8. sparotok
9. planinitenabulgaria
10. tota
11. bezistena
12. missana
13. getmans1
14. bosia
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
Най-активни
1. geraltofrivia
2. sarang
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. bateico
8. rosiela
9. iw69
10. djani
2. sarang
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. bateico
8. rosiela
9. iw69
10. djani
КАК ДА ПРИГОТВИМ ВКУСНИ ЯСТИЯ И ГИ СЕРВИРАМЕ КРАСИВО?
Постинги в блога от Декември, 2011 г.
25.12.2011 20:27 -
Предястие - Новогодишни страсти
Предлагам ви да посрещнете Новата 2012 год. с едно леко предястие, за което са необходими следните продукти:
- половин пакет бутер тесто
- 3 ч.л. черен хайвер от кутия
- половин пакет бутер тесто
- 3 ч.л. черен хайвер от кутия
25.12.2011 17:57 -
Ястията по света за Нова година
Да започнем от Япония:
В Япония посрещането на Новата година не минава без студени предястия, които са символи на емоции и успехи. Варената риба символизира спокойствие, бобът- здраве, хайверът – щастие в дома. На Нова година се п...
В Япония посрещането на Новата година не минава без студени предястия, които са символи на емоции и успехи. Варената риба символизира спокойствие, бобът- здраве, хайверът – щастие в дома. На Нова година се п...
Търсене