Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. sparotok
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. rosiela
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. sparotok
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. rosiela
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
21.01.2009 09:43 -
КУЛИНАРНА ФАНТАЗИЯ С ЛЕЩА
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 2270 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 09.05.2009 16:04
Прочетен: 2270 Коментари: 2 Гласове:
3
Последна промяна: 09.05.2009 16:04
Само за 20 мин. можете да приготвите нещо енергично и вкусно с леща. Необходимите продукти за 4 души са:
- 12 транша от бяло пилешко или пуешко филе
- 500 гр. леща
- 1 чаша сметана за готвене
- 50 гр. масло
- 2 с.л. олио
- подправки: сол, черен пипер, магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: в съд със сгорещеното олио и масло се поставятп осолените и поръсени с черен пипер пилешки траншове. Пекат се 15-20 мин., като по средата на печене се обръщат. Сваряваме лещата, кипваме сметаната, смесваме ги и варим още 10 мин. на тих огън.
Сервираме, както е показано на снимката с украса от листа от магданоз.
Това са мойте кулинарни фантазии за здравословно хранене, а ако искате да видите накои от цветните фантази на моята приятелка - художничка Илиана Димитровоа , то кликнете върху стрелката по-долу. Приятно гледане!
- 12 транша от бяло пилешко или пуешко филе
- 500 гр. леща
- 1 чаша сметана за готвене
- 50 гр. масло
- 2 с.л. олио
- подправки: сол, черен пипер, магданоз
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: в съд със сгорещеното олио и масло се поставятп осолените и поръсени с черен пипер пилешки траншове. Пекат се 15-20 мин., като по средата на печене се обръщат. Сваряваме лещата, кипваме сметаната, смесваме ги и варим още 10 мин. на тих огън.
Сервираме, както е показано на снимката с украса от листа от магданоз.
Това са мойте кулинарни фантазии за здравословно хранене, а ако искате да видите накои от цветните фантази на моята приятелка - художничка Илиана Димитровоа , то кликнете върху стрелката по-долу. Приятно гледане!
Ех, пак изненада сте ми подготвили със Златко!
Толкова много ме трогвате ,че просто не знам как
да благодаря!
Целувамм Ви приятели с обич!:)
цитирайТолкова много ме трогвате ,че просто не знам как
да благодаря!
Целувамм Ви приятели с обич!:)
Спрях за малко тук, а останах дълго. Не ядох нищо, но не останах гладен, не пих нищо, но не останах жаден.
Даже отново срещнах iliada!
Поздрави за хубавите постинги и музикалните илюстрации към тях!
цитирайДаже отново срещнах iliada!
Поздрави за хубавите постинги и музикалните илюстрации към тях!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.