Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. rosiela
13. getmans1
14. sparotok
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. hadjito
10. zaw12929
11. bosia
12. rosiela
13. getmans1
14. sparotok
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. sekirata
10. bateico
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. sekirata
10. bateico
Постинг
19.01.2008 16:04 -
КУСКУС С ПИЛЕШКО МЕСО
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 2209 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 09.05.2009 17:41
Прочетен: 2209 Коментари: 0 Гласове:
2
Последна промяна: 09.05.2009 17:41
Това е едно национално арабско ястие, което се готви в страните от Магреба и е много здравословно, ниско калорично и с интересен вкус.
Приготвя се от специален кускус, нещо като нашия булгур, който се продава в арабските магазини в гр.София /7-8 лв./кг./, но на половин цена може да се купи от Турция и от цяла Европа. А ето и самата рецепта. За да я прочетете по-ясно кликнете върху надписа.
Снимки на готовото ястие:
Поднасяне на платото с кускуса
Консумиране на готовото кулинарно произведение
Повече за страните от Магреба и пустинята Сахара можете да научите от блога на съпруга ми:
http://zlatko6666.blog.bg/
През 8 год. ми престой в Тунис най-редовно приготвях кус - кус с агнешко, което там е в изобилие. По-долу ви предлагам и една видео разходка в Република Тунис, акомпанирана с песента "Слушай ме Айша".
Приготвя се от специален кускус, нещо като нашия булгур, който се продава в арабските магазини в гр.София /7-8 лв./кг./, но на половин цена може да се купи от Турция и от цяла Европа. А ето и самата рецепта. За да я прочетете по-ясно кликнете върху надписа.
Снимки на готовото ястие:
Поднасяне на платото с кускуса
Консумиране на готовото кулинарно произведение
Повече за страните от Магреба и пустинята Сахара можете да научите от блога на съпруга ми:
http://zlatko6666.blog.bg/
През 8 год. ми престой в Тунис най-редовно приготвях кус - кус с агнешко, което там е в изобилие. По-долу ви предлагам и една видео разходка в Република Тунис, акомпанирана с песента "Слушай ме Айша".
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене