Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
19.01.2008 16:04 -
КУСКУС С ПИЛЕШКО МЕСО
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 2205 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 09.05.2009 17:41
Прочетен: 2205 Коментари: 0 Гласове:
2
Последна промяна: 09.05.2009 17:41
Това е едно национално арабско ястие, което се готви в страните от Магреба и е много здравословно, ниско калорично и с интересен вкус.
Приготвя се от специален кускус, нещо като нашия булгур, който се продава в арабските магазини в гр.София /7-8 лв./кг./, но на половин цена може да се купи от Турция и от цяла Европа. А ето и самата рецепта. За да я прочетете по-ясно кликнете върху надписа.
Снимки на готовото ястие:
Поднасяне на платото с кускуса
Консумиране на готовото кулинарно произведение
Повече за страните от Магреба и пустинята Сахара можете да научите от блога на съпруга ми:
http://zlatko6666.blog.bg/
През 8 год. ми престой в Тунис най-редовно приготвях кус - кус с агнешко, което там е в изобилие. По-долу ви предлагам и една видео разходка в Република Тунис, акомпанирана с песента "Слушай ме Айша".
Приготвя се от специален кускус, нещо като нашия булгур, който се продава в арабските магазини в гр.София /7-8 лв./кг./, но на половин цена може да се купи от Турция и от цяла Европа. А ето и самата рецепта. За да я прочетете по-ясно кликнете върху надписа.
Снимки на готовото ястие:
Поднасяне на платото с кускуса
Консумиране на готовото кулинарно произведение
Повече за страните от Магреба и пустинята Сахара можете да научите от блога на съпруга ми:
http://zlatko6666.blog.bg/
През 8 год. ми престой в Тунис най-редовно приготвях кус - кус с агнешко, което там е в изобилие. По-долу ви предлагам и една видео разходка в Република Тунис, акомпанирана с песента "Слушай ме Айша".
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.