Най-четени
1. zahariada
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Постинг
04.02.2010 16:53 -
ПРАЗНИЧНИ СОЛЕНКИ
Размразеното бутер тесто се разстила с точилка и се нарязва на лентички с иирочина около 2 сантиметра. Натрошеното сирене се смесва с разбитите яйца и червеният пипер и във всяка лента се поставя малко от сместа, навива се като панделка, поставя се кимиона и соленките се нареждат в тава. Пече се 20 мин. при 180 градуса.
Консумират се топли.
Най-долу имате и един интересен клип за екзотичните цветя, придружен със стара градска музика.
Консумират се топли.
Най-долу имате и един интересен клип за екзотичните цветя, придружен със стара градска музика.
Бъркани със сирене яйца по шопски
Радвам се, че цената на месото не ви инт...
Омлет със спанак, лапад
Радвам се, че цената на месото не ви инт...
Омлет със спанак, лапад
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене