Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. stela50
12. getmans1
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
04.02.2010 16:53 -
ПРАЗНИЧНИ СОЛЕНКИ
Размразеното бутер тесто се разстила с точилка и се нарязва на лентички с иирочина около 2 сантиметра. Натрошеното сирене се смесва с разбитите яйца и червеният пипер и във всяка лента се поставя малко от сместа, навива се като панделка, поставя се кимиона и соленките се нареждат в тава. Пече се 20 мин. при 180 градуса.
Консумират се топли.
Най-долу имате и един интересен клип за екзотичните цветя, придружен със стара градска музика.
Консумират се топли.
Най-долу имате и един интересен клип за екзотичните цветя, придружен със стара градска музика.
Бъркани със сирене яйца по шопски
Радвам се, че цената на месото не ви инт...
Омлет със спанак, лапад
Радвам се, че цената на месото не ви инт...
Омлет със спанак, лапад
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.