2. varg1
3. radostinalassa
4. mt46
5. leonleonovpom2
6. wonder
7. kvg55
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. zaw12929
12. getmans1
13. bosia
14. stela50
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. iw69
Прочетен: 3192 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 11.09.2009 06:31
Сега е есен и добрата домакиня подготвя зимните изненади. Такава е и рецептата с хрупкавите корнишони, които могат да издържат до 2 години без да омекнат. За целта се използва за всеки буркан по един лист от смокиня, който се поставя на дъното и след това се нареждат краставичките, като между тях се поставя нарязан кромид лук, копър или резене, пъщърнак, черен пипер на зърна и сол и оцет на вкус. Залива се с вода и затваря - за предпочитане е буркани с въртящи се капачки. Оказва се, че смокиненият лист е естествен консервант и още по-интересно е, че дава приятен аромат на краставичките.
И не забравяйте, че красатавичките се консумират с хубава ракия!
Тази кулинарна рецепта е толкова лесна, че докато я правите можете да танцувате и затова ви предлагам две аржентински танга. Кликнете върху стралката на всеки един клип, Работете и се веселете!