Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2013 10:44 - Гъмжи от комунистически престъпници! 6-та част
Автор: narodovazpitatel Категория: Политика   
Прочетен: 2832 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.07.2013 10:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На вниманието на всички, които успеят да прочетат тази публикация преди да бъде изтикана назад за сметка на платената комунистическа пропаганда, искам да съобщя следното: ИЗВЪРШВА СЕ РЕГУЛЯРНА И НЕСПИРНА АГИТАЦИЯ ЗА СМЪРТОНОСНО ЗАРАЗЯВАНЕ!

Агентите на синедриона, които са на постоянна хранилка и заработват дневното си канче шкембе-чорба, агресивно пропагандират "необходимостта от задължителни ваксинации". Убедете се сами:

http://ezdravey.blog.bg/novini/2013/07/08/ekspertno-mnenie-za-polzite-ot-vaksinite.1127672

Става въпрос за евгеника и масов геноцид. Ваксините са един от конкретните методи за "намаляване на излишното население", според израза на собствениците на световните медии като шефа на СНН  Тед Търнър.

Тъй като темата е много дълбока, тоест  тя засяга същността на целия живот на човечеството, няма да стигнат и 100 статии, за да бъде обяснена така, че да се разбере вековното желание за световно господство на една малка група от дегенерати. Днес техните наследници, оформени в световен банкерски престъпен синдикат, владеят всички сфери на влияние из цялата планета. Човечеството се явява пречка за тях и с различни методи го изтребват. До ден днешен са избили половин милиард души

500 000 000..........

Един от комунистическите пропагандатори на масовата смърт днес е публикувал следната реклама на оръжието, с което трябва да бъдат убити вашите дечица. Предвидени са около 20 различни вида биологични инфектиращи замърсители, канцерогенни (ракообразуващи) вещества, радиоактивни елементи, тежки метали. Всичко това се налага насила чрез платените и зависими престъпници , които населението възприема за "депутати". Тяхната власт е насочена към нашата смърт, следователно е НЕЛЕГИТИМНА, НЕЗАКОННА!!!

Вижте мнението на независимите лекари и научни изследователи за необратимите смъртоносни последици на оръжието за масово унищожение, наречено "ваксини":

http://www.youtube.com/watch?v=uJFlPg5H1BM

Тези лекари и научни изследователи НЕ СА ЗАВИСИМИ от никого. Те предупреждават за масовата смърт причинявана от ваксините, защото НЕ СА ПЛАТЕНИ като агентите на синедриона, които постоянно насаждат коварни и манипулативни внушения с единствената цел за заработване на жалък къшей хляб за сметка на човешката смърт (най-вече детска):


http://www.youtube.com/watch?v=5LwK3dHSDtQ

А на следните линкове е поместено кратко филмче за трагедията на едно американско семейство, което е една от жертвите на задължителната насилствена, против човешките права , ваксинация. След като касапите евгеници, които чрез ваксина убили детенцето им, прибрали мъжа в затвора, защото направил разследване и започнал да изнася истината. За да му запушат устата, го...обвинили в побой над бебето. Но накрая пак не успели да прикрият факта, че мозъкът на детенцето се превърнал в течна каша ЕДИНСТВЕНО заради смъртоносната ваксина. Стотици хиляди семейства пострадали и загубили децата си. Организирали се и дали гласност на темата. На евгениците, които държат медиите в ръцете си станало трудно да скриват темата и накрая освободили човека. Ето първата част (в Ютуб) , а всяка следваща е отдолу под самото клипче:


http://www.youtube.com/watch?v=rpqmc70zooc







Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narodovazpitatel
Категория: Политика
Прочетен: 215782
Постинги: 92
Коментари: 113
Гласове: 139
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031