Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 14:11 - Неописуемият садизъм на политиците
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1981 Коментари: 4 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Днес излезе наяве поредният потресаващ случай на свръх садизъм. Това ни осигури цялата мръсна политическа сган. Това ни донесе демокрацията. Това наредиха евреите да се върши с българския народ и някои изпълняват еврейските заповеди без да се замислят. Те нямат чест, нямат достойнство, в тях вече няма нищо човешко. Следователно такива типове нямат право да живеят между човеците.
Прочетете какво се случва и ми каже тая мръсна политическа паплач дали заслужава нещо друго, освен смърт. Искам за политиците публични екзекуции, които да бъдат предавани пряко по телевизията. Да бъдат избити до крак. Те и целите им предателски, българоубийствени родове. Никаква милост. Милостта към който и да е от тях означава смърт за невинни българи. Погледнете какво вършат с нашия многострадален народ и преценете дали заслужават друго:
http://www.blitz.bg/news/article/204934
Бедняк умира като куче, изхвърлен от докторите заради неплатени здравни осигуровки
Звъниш на чичо, леля, стринка и търсиш пари, без пари няма да го оперирам, заявил лекар пред потресената дъщеря на болния
57-годишен мъж е оставен на умре като куче в дома си от дупнишките медици в общинската болница. Вчера негови близки го прибраха в кома от болничното легло. Любомир Ковачки бил крайно беден и нямал здравни осигуровки, по тази причина му отказали животоспасяваща операция и лечение, съобщиха потресени приятели и близки на пострадалия.В момента Любомир Ковачки бере душа в къщата си в село Усойка, която е пълна развалина, мизерията е сложила здравия си печат върху живота му и цяло село се ужасява от съдбата му и безразличието на държавата, съобщава в."Вяра". За жестоката участ на 57-годишния мъж и бездушното, граничещо с безчовечност отношение на медиците, разказа през плач дъщеря му Миглена.

„Прие го д-р Кирилов. Погледна го и каза, че е получил инсулт. Обърна се към мен и каза, че се налага операция и трябва да намеря пари. Каза ми: „Звъниш на чичо, леля, стринка, вуйчо и търсиш пари, без пари няма да го оперирам”. Аз му обясних, че нямам богати роднини, но ще се постарая, ще моля, ще тичам. След два дни отидох при д-р Красимир Кирилов и му казах, че не съм се справила със задачата докрай, но съм намерила помощ от зам.-кмета на Бобошево Илиян Геров и председателя на Общинския съвет Райчо Цветин. Те изразиха готовност да платят неплатените му здравни осигуровки от личния си джоб и го помолих да започне да оперира. Той обаче ме погледна и хладнокръвно ми заяви: „Късно е, бащата ти умира. Процесът вече е необратим. Трябваше веднага за намерите пари и да оперирам”, заявява потресената жена.

В село Усойка коментират, че семейство Ковачки имат много тежка съдба. Синът му преди няколко години полудява от глад и мизерия. "Преди да угасне, бродеше из селото с една обувка в най-големия студ, хранеше се от гробищата, чакаше на милостта на съседите. Понеже нямаше здравни осигуровки, никой не го лекуваше и умря като куче, преди да навърши 30 години. Майка му пък заедно с баща й ги помете кола на Е-79, докато пресичали главния път, минаващ през селото", разказват познати на семейство Ковачки. /БЛИЦ
 



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Живеем във филм на ужасите
12.06.2013 14:26
Същевременно същите гадни типове искат затвор заради едно убито куче. Значи кучешкият живот в бивша България има приоритет над човешкия:

Три години затвор грозят мъжа, влачил куче с колата си.

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител е образувала прокуратурата по случая с проявената жестокост към куче в асеновградското село Тополово.
Районна прокуратура в Асеновград се е самосезирала по изнесената в медиите информация.

Припомняме, собственикът на кучето - 55-годишният Райчо Иванов завърза животното за автомобила си и го влачи по улиците на селото. Проявата на жестокост предизвика бурната реакция на потребите на социалните мрежи.

На следващия ден, след като случая предизвиква масово недоволство, полицията установи извършителя и откри изхвърленото в крайпътно дере все още живо куче. Въпреки очевидното намерение на собственика да умъртви животното, още на същия ден то му е върнато за домашно лечение.

До вчера съдбата на кучето беше неизвестна, като междувременно организациите „Четири лапи" и Animal Hope Plovdiv предложиха да поемат за своя сметка лечението и попечителството върху раненото куче. Днес от прокуратурата в Пловдив официално обявиха, че трупът на кучето е открит заровен край Тополово, като в момента тече разследване за причините за настъпилата смърт.
цитирай
2. eltimir - Демокрацията убива българите
12.06.2013 14:44
Следва един основателен въпрос. Тая така наречена държава непрекъснато ми демонстрира, че няма никакви ангажименти към мен. Тая така наречена държава демонстрира, че не била длъжна да защити дори свещеното ми право на живот. А на какво основание тя ще иска аз да имам някакви ангажименти към нея и да спазвам някакви измислени закони и правила. При това закони и правила, които унищожават физически моя народ.
Не е ли време да кажем Стига!
цитирай
3. nikikm - Прав си!
12.06.2013 17:47
Убиват ни,гаврят се с нас! Но народът явно иска това,аз друго не виждам у хората!
цитирай
4. nedovolen - 1
12.06.2013 21:08
ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ МОЗЪЧЕН УДАР /Инсулт/
(Китайски начин)

Превод от руски на български д-р Д.Нейчев



Китайски начин на първа помощ при мозъчен удар /Инсулт/
С игла може да се спаси живота на пациента от инсулт

Този съвет е от един китайски професор.

Съхранявайте в къщата си игла или игла от спринцовка. Това е един невероятен и нетрадиционен начин за спасение на човека от инсулт.

Прочетете го и го изпратете това писмо чрез пощата (или споделете чрез социалните мрежи) , за да може - този съвет да помогне на някой, който да оцелее

Отделете време да го прочетете. Вие никога не знаете , че нечий живот може да зависи от вас.

Баща ми беше парализиран и по-късно почина от инсулт. Съжалявам, че не знаех за тази първа помощ преди.

Когато се получи инсулт - капилярите на мозъка постепенно се разкъсват. Необходима е почивка и спешна помощ. Но е необходима помощ точно тук, където е бил срива /удара/. Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на някого!

Запазете спокойствие. Независимо от това къде се намира пострадалия, не го премествайте /движете/. Защото, ако преместите болния,капилярите могат да се спукат , и ще има кръвоизлив в мозъка!
Помогнете на пострадалия да седне, за да се предотврати повторното падане на земята, а след това може да започне това, което ние говорим тук - самостоятелно кръвопускане Ако в дома си имате спринцовка за инжектиране, това ще бъде най-добре, в противен случай - шевни игли или други игли също така ще свършат работа

1). Задръжте иглата - острието над огъня / на запалка или свещ/, за да се стерилизира и след това да се използва за пробиване на върха на всичките 10 пръста.

2). Няма специфични акупунктурни точки, само убождане в mm от нокътя.

3). Убодете така, така, че кръвта да потече .

4). Ако кръв не започва да капе, затегнете /стиснете/ около пробива на пръста с пръстите си.

5). Когато всички 10 пръстите кървят по малко, изчакайте няколко минути - ще видите, че жертвата ще се съвземе!( Получихме основателна забележка, че пациентите не са жертви, те са пострадали или засегнати и нататък в статията ще заменим думата, за което се извиняваме на преводача)

6). Ако устата на пострадалия е изкривена в спазъм – дръпнете и масажирайте ушите му , докато те станат червени - следователно, към тях приижда кръв

7). Тогава убодете всяко ухо в меката част два пъти , по две капки кръв от всеко лобче. Няколко минути по-късно устата му вече не е изкривена /крампирана/ и пострадалият трябва да дойде на себе си..

Изчакайте, докато пострадалият дойде към нормалното си състояние, без никакви необичайни симптоми, а след това го изпратете в болницата. В противен случай, /преди тези процедури/ ако той / тя, бъде откаран в болница с линейка на бърза помощ, - от друсането когато пътувате, ще доведе до факта, че капилярите в мозъка на пострадалия се разкъсат.

Ако човек вече може да върви сам, той ще благодари на Бога, че е спасен!

Научих за кръвопускането за да спасението на живота от специалист по традиционна китайска медицина лекар Ха Тин Бу, който живее в Сан-Juke.

Също така, имах практически опит с този метод, така че мога да кажа, че този метод е 100% ефективен.
През 1979 г. бях на обучение в Фунг-GAAP колеж в Тай Чунг. След като бях в клас, когато друг учител дотича в моята класна стая и каза развълнувано, "г-жа Лиу, а по-бързо, нашият лидер е с инсулт!".
Веднага отидох на третия етаж. Когато видях нашия ръководител, г-н Чен Фу Тиан, той бе блед, речта му бе неясна, устата му беше изкривена - всички симптоми на инсулт. Аз веднага помолих един от студентите – стажанти да отиде до аптеката и да купи спринцовка с игла веднага, която след това използвах да набода във всичките 10 пръста на г-н Чен. След няколко минути, когато от всичките 10 пръста почна кървене (всеки с капка кръв на грахово зърно), лицто на г-н Чен се възстанови, цвят и чувствителност се появи в очите му. Но устата му беше все още изкривена. Така че издърпах ушите му, за да се напълнят с кръв. Когато ушите му станаха червени, аз убодох меката част на дясното ухо и пуснах от две места кръв. Когато и двете лобчета на ушите бяха пронизани и кръвта направени малки топчета- стана едно чудо. На 3-5 минута форма на устата се върна към нормалното, и речта му стана ясна. Ние позволихме да се отпусне малко и дори чаша горещ чай да изпие, а след това ние му помогнахме надолу по стълбите и да го доведем в болницата. Той лежа там една нощ и бе освободен на следващия ден да се върне в училище да преподава! Всичко работеше добре. Не е имало реакции, въпреки че обикновено инсулт засегнатите страдат от непоправими разкъсвания на капилярите на мозъка по пътя към болницата.

В резултат на тези инциденти болният никога няма да се възстанови.


Инсултът е втората най-честата причина за смърт. Щастливците , дори да оцелелеят, може да бъдат парализирани за цял живот. Такова ужасно нещо не трябва да се случи в живота на всеки човек.

Ако всички ние помним това кръвопускане като метод и започнем процеса на спасяване веднага, за кратко време, пострадалите ще бъдат върнати до 100% нормалност.


Автор на текста - Наталия Котелникова (източник - Интернет - http://www.sibir.bg/blog/disen/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=516775 )

Оригинал на статията Автор Наталья Котельникова - e-mail sanatcumara@gmail.com
http://my.mail.ru/community/vashe-zdorovie/7268144440BD2A25.html ;
http://info-svoboda.ru/knigi/zdorove/7370-kitayskiy-metod-pervoy-pomoschi-pri-insulte.html)


***

И още по темата от Vaclav Antonov:

Здравейте мили приятели! Виждам, че публикуваната бележка от мен, много Ви заинтригува! Когато я публикувах, аз също нямах представа дали е полезна и за исхемичния инсулт, затова после се допитах до човека, който я публикува за първи път в интернет. Няма да Ви разказвам, колко трудно се добрах до него. Звеното минаваше през няколко десетки човека, даже през кореспондентка на пловдивски вестник, няколко организатори на групи и т. н. След като влязох във връзка с него, се оказа, че е полезен и за хеморагичния инсулт, но посъветва след манипулацията "ПЪРВА ПОМОЩ ПРИ ИНСУЛТ" , все пак да се потърси професионална медицинска помощ, защото при различните хора и различна възраст инсулта без значение дали е исхемичен или хеморагичен, протича с различна скорост и масивност. Тъй-като е било невъзможно да даде допълнителни разяснения върху тази бележка е написал допълнителна бележка придружаваща първата, която за съжаление не е стигнала до нас! Той предполага, че тези които допълнително са я публикували, не са я прочели внимателно или въобще не са я чели. Още нещо много ВАЖНО за манипулацията, което е написал в придружаващата бележка: Цялата манипулация трябва да продължи не повече от 3-4 минути най-много! Болният трябва да се постави веднага в полулегнало положение, тялото от кръста нагоре да е на около 40-45 градуса и тогава да му се извърши манипулацията ПЪРВА ПОМОЩ....! СПЕЦИАЛНО КАЗА, ЧЕ ПРИ ИСХЕМИЧНИЯ ИНСУЛТ кръвният съсирек пада назад веднага след манипулацията ПЪРВА ПОМОЩ и освобождава сърдечната клапа до момента до който се получи отново високо кръвно налягане. Рязкото спадане на кръвното налягане след манипулацията ПЪРВА ПОМОЩ.... СПОСОБСТВАЛА КРЪВ. СЪСИРЕК ДА СЕ ОТДРЪПНЕ НАЗАД. НО, МОЛИ ВЕДНАГА след това да се потърси лекарска помощ, въпреки ефикасността на манипулацията! Това е всичко, което допълнително научих, скъпи приятели! Желая Ви хубава вечер и лек сън!
преди 8 часа

Vaclav Antonov Отговарям на г-жа Роксана! Необратимите процеси в мозъка настъпват след първите 90-100 минути, ако до тогава не се окаже адекватна медицинска помощ и зависят от масивността на инсулта, който ние няма как да знаем! Но, има нещо друго, за което съм длъжен да Ви предупредя! Има симптоми, които предупреждават за предстоящ инфаркт, това знаете ли го? Ако имате безпричинно главоболие, задух, изтръпване или схващане на единия или другия крак, студени крака, ранно заспиване-понякога както си стоите на масата, може изведнъж да Ви се приспи, необяснима умора или много бързо се изморявате, стегнатост в гърдите, постоянна сухота в гърлото, то може-би инсулта предстои съвсем скоро. Затова, ако два-три или повече от тези симптоми са налице, незабавно вземете мерки при специалист, това просто е наложително! Това е всичко засега! Бъдете здрави и благословени, приятели!!!
5 октомври 2011 г. в 03:37
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996909
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031