2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Включването на колбасите сред причинителите на рак, като например тютюна и азбеста, не означава, че са също толкова опасни за здравето, отбелязаха от агенцията. Според преценките, около 34 000 смъртни случая вследствие на рак годишно могат да бъдат приписани на хранене, включващо много колбаси, а 1 милион смъртни случая - на тютюнопушенето и 600 000 смъртни случая - на консумацията на алкохол.
Анализирани са резултатите от над 800 изследвания, преди да се заключи, че колбасите са канцерогенни. "Има достатъчно индикации, че колбасите предизвикват колоректален рак - отбеляза д-р Курт Щрайф от агенцията. - Рискът нараства с увеличаване на консумацията на колбаси". За червеното месо е преценено, че "вероятно е канцерогенно" за човека въз основа на "ограничен брой индикации.
ИМА ЛИ КОЛБАСИ БЕЗ ХИМИЧЕСКИ ДОБАВКИ
Ваксинациите като средство за тайно, нас...
Ваксината на страха - документален филм ...