Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2015 05:46 - Запознайте се с билките афродизиаци
Автор: krasi08 Категория: Хоби   
Прочетен: 1547 Коментари: 0 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От древността до наши дни любовното общуване и сексуалното здраве са подвластни на добрата и подходяща храна. Ако пържола с пържени картофи и бира ви звучи добре, то това е по-скоро приспивна песен, отколкото страстна еротична симфония.
image

Едва ли ще можете да си намерите рог от носорог, сандалово дърво или китайски целебни билки, употребявани в различни времена за еротична увертюра, но в близкия магазин може да откриете не по-малко впечатляващи продукти.

Един от най-силните афродизиаци безспорно е магданозът.

Той засилва либидото на жените заради влиянието, което оказва върху организма на хормонално ниво. Друга възможна причина за благоприятното му влияние върху сексуалните желания е високото му енергийно съдържание - той е богат на калций, йод и желязо.

Още по темата - Вижте и кои са билките, които лекуват очите

Ментата е следващият афродизиак в списъка. Тя стимулира дишането, в това число и в гениталиите, и по този начин засилва сексуалните желания.

Женшенът възвръща мъжката потентност, като увеличава произвеждането на тестостерон. Коренът от женшен е особено тачен в Китай, Индия и Тибет.

Гинко Билобата е изключително популярна. Билката доказано подобрява кръвотока към мозъка, сърцето и половите органи, като помага за получаването и поддържането на ерекцията. Много изследователи я считат за антидот за отрицателните ефекти в сексуално отношение на антидепресантите. 

Бабини зъби има невероятен ефект върху репродуктивната функция както при мъжете, така и при жените– действа като афродизиак, стимулира половата система, повишава сексуалното желание и продължителността на ерекцията, тъй като се стимулира производството на лутенизиращ хормон, който пряко влияе върху производството на тестостерон от организма, подобрява качеството на спермата. В народната билката бабини зъби се изпозлва за отслабване на менструалните болки и за лечение на безплодие.

Още по темата - Вижте билките, с които да подсилите имунната си система

За най-разгорещените любовници пробвайте следната рецепта:
салата с магданоз и чесън, омлет с копър, магданоз и анасон или с къри, чесън и семена от замбун и за десерт сладолед с ментово-шоколадов сос и соеви бисквити в комбинация с тонизираща женшенова напитка.

BIG5.BG




Гласувай:
17



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 982937
Постинги: 239
Коментари: 156
Гласове: 590
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930