2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Начин на приготвяне:
Накиснете 6 чаени лъжички желатин в 18 чаени лъжички студена вода и оставете да се разтвори. Отделете жълтъците и белтъците на 6-те яйца. Разбийте жълтъците с 1 ч.ч. захар, докато удвоят обема си и напълно се разтвори захарта. Добавете 3 ч.л. брашно и 600 мл прясно мляко. Разбъркайте сместта добре и я оставете да се вари на водна баня, като непрекъснато бъркате докато се сгъсти. Свалете от огъня и веднага добавете разтворения желатин и бъркайте до пълното му разтваряне. Оставете да изстива и в това време разбийте белтъците с 6 чаени лъжички захар на твърд сняг. Разбитите белтъци внимателно добавете към изстиналия яйчен крем. Внимателно разбърквайте сместа. В намазаната с олио форма или купички изсипете половината смес. В останалия крем добавете какаото и внимателно разбъркайте. Изсипете какаовата смес във формата и оставете парфето в хладилника за няколко часа да стегне.