Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2015 02:29 - Поредно безумие! Кашкавалът в големите хипермаркети - абсолютна пластмаса! Вижте на какво са се натъкнали клиенти на "Пикадили"!
Автор: krasi08 Категория: Хоби   
Прочетен: 3047 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 16.04.2015 02:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кашкавал, който буквално е като пластмаса на вкус и на пипане и не се разтапя при висока температура, продават в столични хипермаркети. За този абсурд разказаха двама мъже от София. Те си купили кашкавал с марка „Арбанаси" от магазин "Пикадили" в София на 28 март. Според надписите продуктът e опакован на 21 март и годен до 7 април 2015 година. Станислав и Даниел яли от кашкавала, но и двамата били категорични, че той има странен вкус и едва се дъвче, пише "Всеки ден".
image

 На три пъти направили опит да го сложат в микровълновата за по 40 секунди, но кашкавалът си оставал в същото състояние. Ошашавени от случващото се, двамата решили да го подложат на друг опит. За да видят какво ще стане с прословутия кашкавал, те го подложили на по-силна термична обработка и го запалили със запалка.

 При този опит кашкавалът също не се разтопил, но започнал да мирише на пластмаса. Всъщност от опитите става ясно, че продуктът е всичко друго, но не и кашкавал.

 "И това нещо го ядат деца!", не могат да проумеят мъжете.

КОМЕНТАРИ:

Не само в "Пикадили" се продава този кашкавал. Аз купих кашкавал "Арбанаси" от Кауфланд" при това на промоция от 12лв. на 7лв. Оказа се абсолютен боклук, който не бих купила повече дори и за 3лв. килограма. Убедена съм, че не само този "кашкавал" а и много подобни измислени марки са просто параван, зад който се продава внесен от вън имитиращ продукт.

Купувайте немски (най-вече), унгарски или словашки кашкавал. Добри вкусови качества, поддържане на качеството и на умерена цена. Няма български кашкавал с постоянно качество - купуваш днес, поносимо качество, купуваш след седмица от същата марка - пълен боклоук. Единствено ,,на баба ми" поддържат някакво постоянство в качеството, но нямат големи (1 кг) опаковки.

България не произвежда кашкавал отдавна-не е рентабилно.Вносът е наистина от синтетика,която не се разлага в червата и предизвиква рак.Веригата е на циганина Ангел Ангелов ,съдържател и на "ПИЛЕ ГРАДУС".Печалбата от боклука е само 300 % .Етикетите са проформа,фирмата "ПРОИЗВОДИТЕЛ" е куха фирма с офис на интересно място в София,"Цариградско шосе"115 ,сграда Б,етаж 1,офис 1080,тел.02 8860006.Всеки месец се зарежда един и същ боклук в различни етикети и заглавия на фирми.Съжалявам,но който иска да живее не яде кашкавалче!

За боклука,уж ""Гауда"",който редовно пускат в Кауфланд по 7-8лв килото не ми се говори.То не знаеш какво ядеш и какво дъвчиш-ПЛАСТЕЛИН.Писнало ми е от евтините трикове на търг.вериги.Предпочитам да си дам 12-13лв за кило,но да съм удовлетворен

Къде е Агенцията по храните? Храни ли се агенцията, храни ли се? Същите боклуци ядат и тези, които вземат рушвети. И децата им ядат боклуци, но на по-високи цени. Какво значение има дали си богат, ако срещу парите си купуваш отрова? Нещастници! Прави са китайците, че за корупция налагат смъртно наказание. Така се бори корупция и шмекерия. Другото е от лукавия.




Гласувай:
10



1. getmans1 - За 25 години един министър обърна внимание на ...
16.04.2015 03:21
... това което ядем а го кръстихме „Мършата“и му намерихме цаката!

Проверено и изпитано: Сметаните „Пилос“ и „Бор Чвор“ 20% са с палмово масло, „Боженци“ няма проблеми поне за сега.
цитирай
2. apostapostoloff - "Пикадили" принадлежи на варненските мутри, а
16.04.2015 05:48
от хайдук хаир никой не е видял.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 976498
Постинги: 239
Коментари: 156
Гласове: 590
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031