Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 10:58 - БЪЛГАРИЯ В ШОК!!! БОЗАТА ТРОВИ НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ!!!!
Автор: krasi08 Категория: Хоби   
Прочетен: 3505 Коментари: 2 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Страшна и ужасяваща тайна е на път да взриви обществото ни. Лекари и специалисти от Министерство на здравеопазването са готови с доклад, от който се разбира, че традиционната българска боза е продукт, който десетилетия е тровил населението на страната ни.
Екип на РАЗКОШНО успя да се добере до част от секретния документ, писан по време на серия от изследвания, в които са взели участие най – добрте хмиици от БАН, елитни лекари – гастроентеролози, диетолози, токсиколози.
image
Екипът е бил ръководен от професор доктор Йоаким Стамат Въртоломеев, едно от светилата на българската медицина.
Ето какво пише в доклада, страница 247:
„След като комбинирахме боза от просо, произведена в Радомир с баница със сирене, се получи реакция. По време на процеса на реакцията бе отделен газ, който изследвахме. Газът се оказа близък по състав до изгорелите газове на стар дизелов автомобил. Не случайно при консумация на баница и боза повечето хора се оплакват от подуване в стомаха.“
На страница 388 четем:
„В крайна сметка химическия състав на бозата напомня силно на химическия състав на антифриза. Не случайно старите шофьори запушваха течове в радиаторите си с помощта на боза и червен пипер. Двете съставки, в комбинация 16 към 1 правят структура, която е топлоустойчива и при изсушаване създава вещество, подобно на азбест. Ако случайно консумирате боза и ястие с червен пипер, рискувате хронична констипация и повишаване на телесната температура с поне 4 градуса.“
РАЗКОШНО се свърза със специалиста – диетолог доцент доктор Сайдер Поялников за коментар на доклада. Ето какво сподели уважавания диетолог:
Пием коктейл от забранени подсладители и Е-та вместо боза „Ние, диетолозите отдавна наблюдаваме бозата и знаем някои ужасяващи неща за нея. Не се учудвам, че най – накрая се е провело това мащабно изследване, което ще сложи край на лудостта, наречена „традиционна българска закуска с боза и баничка“.
Първо – бозата е доказано канцерогенна  освен това предизвиква задъхване, лек тремор, сърцебиене и необяснима логорея в консумиралите я. В комбинация с баница или с друга тестена закуска бозата може да предизвика дори леки халюцинации. Не казвам да я спрете напълно, но е добре да знаете, че поне час след консумация не трябва да шофирате. Доказано е, че над 40 процента от всички катастрофи в София са станали сутрин, след употреба на боза за закуска. Замествайте бозата с цвик, чай от магарешки тръни и пасирана арония, смесена с лъжица боров мед и лъжица пречистена свинска мас! Ако сте пили боза и се чувствате отпаднали, направете си напитка от стрит активен въглен, 10 капки йод и 50 милилитра лавандулов спирт, добавете малко лимонов сок за свежест и пийте на бавни глътки!“.
Докладът на министерството ще бъде обнародван съвсем скоро в Държавен вестник!
Както винаги РАЗКОШНО ще публикува първите отзиви на властите, които и този път ще се опитат да скрият от вас зловещата тайна на бозата!
Бозата е отровна - Вестник СТРУМА - Всекидневникът на югозападна България





Гласувай:
15



1. ekzoter - Боза
18.02.2015 13:08
Целта на тази статия е ясна. Да се откажем от натуралната боза от немодифицирано просо и да се ориентираме към боза от генно модифицирана пшеница. От тази ГМО пшеница се правят и корите за банички. Сиренето също така не е сирене от мляко ами е нещо което не е млечен продукт. Така че подуването на стомаха се дължи не на естествената радомирска боза, ами на ГМО баничките. И що за име е това Сайдер Поялников??? И защо по времето на социализма, когато нямаше ГМО продукти не ми се подуваше стомаха и нямах проблем с управлението на автомобила си???
цитирай
2. kunkata - Samo tq li?
18.02.2015 18:46
Samo tq li?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 982230
Постинги: 239
Коментари: 156
Гласове: 590
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930