Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2014 10:15 - Самолети пръскат вируси и отрови от небето
Автор: krasi08 Категория: Хоби   
Прочетен: 2863 Коментари: 6 Гласове:
11

Последна промяна: 26.12.2014 10:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Тайният световен елит се опитва да намали броя на човешкото населениеВъзможно ли е да се влияе на климата и да се предизвикват природни катаклизми чрез технология? Пръска ли някой от небето отрови и болести с коварната мисия да намали броя на хората! imageНапоследък в интернет форумите и социалните мрежи усилено се коментира темата за опасността от химическите следи или т. нар. кемтрейлс (англ. chemtrails), които самолетите оставят след себе си по време на полет. Във Фейсбук дори има групи "Аерозолни престъпления" и „Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?”. По света дори вървят петиции с призива да се спре пръскането в небето.

Все повече хора гледат към небето и се питат какво става там 

Все повече хора по света и у нас обръщат поглед към небето и се питат какво се случва там горе. Учените обаче упорито отричат, че има нещо нередно и отхвърлят подозренията като конспиративни теории. Нашареното от оставащите с часове химически следи небе, обаче направи впечатление и на наш репортер, който също смята, че се случва нещо нередно, затова решихме да се обърнем към хора, които са вещи по темата.

Свързахме се с прочутата ясновидка маг Селена, която е посветила години от живота си, за да разнищи мистерията с токсичните и смъртоносни химически следи в небето. „Ще започна с това, че живеем в ада на началото на Третото хилядолетие, за който е говорел Нострадамус, а и не само той. Понастоящем тече тотален геноцид над цялото човечеството, налаган чрез най-свирепи и свръхжестоки садистични методи, чрез оръжия, за които 98 на сто от хората дори и не подозират нищичко, защото са необразовани и невежи в областта”, заяви маг Селена.

Тя обясни, че т. нар. кемтрейлс нямат нищо общо със следите, които самолетите по принцип оставят от изгорелите авиогазове, и които изчезват веднага след опашките им. „Терминът се отнася конкретно до въздушни следи, които са причинени от систематично, понякога почти денонощно изпускане при големи височини на химически субстанции, предимно от военни самолети, които не се откриват в обикновените следи”, бе категорична тя.

Според маг Селена в българското небе се пръска активно от момента, в който е бил даден коридор на НАТО през 1999 г. Активното разпръскване на кемтрейли над България обаче е започнало от 2003 г. насам. 

Контрол на времето и климата

Но в какво се крие опасността от кемтрейлсът? „По принцип кемтрейлите са предназначени за контрол на времето, но това е само бегъл претекст за нещо съвсем друго, при това много зловещо. Става въпрос за вид „тайно“ климатично оръжие, чрез което предимно се унищожават всички видове растения, а по-конкретно земеделските култури, като в същото това време се редуцира и броят на човечеството”, обясни ясновидката маг Селена.

За пръв път то е било използвано по време на Виетнамската война под названието на проект „Маков цвят“ от американските военни, които определено постигнали успехи в създаването на изкуствени климатични условия. От 1966 г. до 1972 г. американската авиация е разпръснала хиляда тона дефолиант - вещество, което предизвиква падането на листата на растенията, като след това загива и самото растение.

Така във Виетнам били унищожени гори, зърнени култури, много ферми за животни, като били отровени почвата и хората, твърди ясновидката. Тя добави, че вече са регистрирани случаи на отровени хора, които дълго време са били на открито, и са били под въздействието на токсичните аерозоли. Има и свидетелства за пръскането на големи градове по време на митинги. 

Токсичните химически следи тровят и разболяват

„Кемтрейлите съдържат силно отровни тежки метали, всякакви химически реагенти, дефолианти, както и различни видове щамове на вируси и бактерии”, коментира Селена. По думите й вирусите са свързани с новите нанотехнологии и се разпръскват под формата на нановируси. Така се контролира редуцирането на човечеството под формата на тежки и нелечими болести, като в същото това време явлението носи големи печалби на фармацевтичните компании и техните притежатели, тъй като те печелят благодарение на нашата бавна смърт – това е истината”, отбеляза тя.

Ясновидката твърди, че химическите следи съдържат барий, кадмий, арсен, олово, стронций, алуминиеви влакънца и редица още неизвестни химични вещества. „При системното пръскане е достатъчно да се поеме само един от тези химически реагенти, за да бъде убит човека – при това чрез бавна и мъчително агонизираща смърт”, категорична е тя. Според Селена всички тези вещества влизат в тялото ни предимно чрез вдишване и чрез кожата. Най-зле е при малките деца, които са най-силно поразявани.

„Наскоро направихме един експеримент с 50-ина доброволци, като проведохме биохимични изследвания с модерна технология. Оказа се, че на 100 процента всички до един сме със завишени стойности на арсен, олово, кадмий”, подчерта ясновидката. Тя предупреди, че въздухът, съдържащ съединения на бария, оказва влияние върху здравето на хората – понижава имунитета, води до главоболие, хронични респираторни заболявания, при заслабналите хора може да предизвика астма, пневмония, алергия, при жените може да доведе до безплодие или преждевременно прекъсване на бременността. 

Най-застрашени са децата

Барият, съдържащ се в питейната вода, пък може да предизвика затруднено дишане, да повиши кръвното налягане, да промени сърдечния ритъм, да предизвика болки в стомаха, мускулна слабост, отслабване на нервните рефлекси, да доведе до поражение на мозъка, черния дроб, бъбреците, сърцето.

В исторически план арсенът често се е използвал за убийства и самоубийства. Контактът с арсен е пряко свързан с раковите заболявания, коментира Селена. При контакт с арсен може да се наблюдава гадене, повръщане, анорексия, коремна болка, мускулни спазми, диария, парене в областта на устата и гърлото, чеснов дъх, отпадналост и умора, уточни тя.

Има доказателства, че контактът с олово може да доведе до умора, раздразнителност, проблеми с паметта, забавени реакции, загуба на концентрация, сърдечно-съдови проблеми, бъбречни проблеми, коремни болки, спазми, запек, анорексия, загуба на тегло, проблеми с черния дроб. При продължително и концентрирано излагане на токсините от оловото може да се причинят необратими мозъчни нарушения, припадъци, кома и дори смърт, ако не се погрижим своевременно, добави Селена.

Според нея особено податливи са децата, при които необратимо е застрашено физическото и психическото развитие. Наднормени стойности на кадмий водят до алкохолизъм, оплешивяване, анемия, артрит, костни заболявания, рак, сърдечно-съдови заболявания, кариеси, церебрален кръвоизлив, диабет, храносмилателни нарушения, емфизема, уголемяване на сърцето, увреждане на растежа, главоболие, висок холестерол, хиперкинетично поведение, хипертония, хипогликемия, импотентност, безплодие, бъбречни болести, проблеми със запаметяване, увреждания на черния дроб, проблеми с простатата, шизофрения, остеопороза.

А що се отнася до стронция всички знаем какво може да причини той на човека, стига само да се сетим за Хирошима, завърши ясновидката.
                                                                                                                          Учени: Няма повод за притеснения

„Няма основание за притеснение. Съвременните самолети използват основно керосин, който в реактивните двигатели изгаря и се превръща в изгорели газове, които излизат от двигателя”, поясни шефът на Института за космически изследвания на БАН проф. Петър Гецов. 

Той допълни, че един от основните елементи в изгорелите газове са въглероден диоксид, въглероден оксид, азотен оксид, азотен диоксид и други оксиди. Отделят се и водни пари при изгарянето и съприкосновението на горещата струя с атмосферата и много малко количество сажди, като резултат на процеса на горенето, и известно количество метан, уточни ученият. 

Проф. Гецов обясни, че въздействието на реактивната струя от изгорели газове зависи от взаимодействието с окръжаващата среда, а тя в зависимост от типа на самолета и от височината има различно въздействие. Според него това, че едни следи се запазват, а други остават в небето с часове зависи от състава на атмосферата, от температурата и от височината на полета. 

„Това, че понякога следите се разпръскват по-бързо, не показва нищо друго, освен това, че самолетът е минал в област с по-висока турбулентност, и те много бързо се разсейват. А понякога атмосферата е спокойна, самолетът минава и няма какво да разсее тези облаци”, коментира професорът. Според Гецов никой не бива да се притеснява, тъй като следите остават заради топлината от струята, която взаимодейства със студената атмосфера, което води до образуване на кондензия.

Страшна болест покосява американците

Непозната кожна болест със симптоми, извадени като от фантастичен филм, се разпространява из САЩ, предизвиквайки объркване сред американските лекари. 

Заболяването, наречено болестта на Моргелонс, е паразитоподобна инфекция, която буквално разяжда кожата и оставя болезнени рани по цялото тяло. Хиляди са заболелите във Флорида, Тексас и Калифорния. “Сякаш десетки мравки пълзят по тялото ми,” описва чувството засегнат от болестта. С това обаче симптомите далеч не се изчерпват. 

Пациенти разказват как от раните им излизат синкави влакна и песъчинки. Най-неприятната част е постоянното натрапчиво усещане, че нещо подобно на буболечки или мушици се движи под кожата. Пациентите са допълнително обезкуражени от факта, че лекарите нямат никакво понятие какво предизвиква мистериозната болест и как да облекчат състоянието на засегнатите от нея. 

Някои медици пък направо обвиняват пациентите си, че си измислят или халюцинират. Все повече хора обаче твърдят, че именно кемтрейлсът предизвиква това коварно и мистериозно заболяване. „Болестта на Моргелонс се причинява предимно от съединенията на бария”, твърди маг Селена. Тя отбеляза, че металът се отлага в костите и в другите органи. 

Доза от 0.2-0.5 г бариев хлорид отравя човека, а при 0.8-0.9 г се стига до смърт. „Един от независимите изследователи на „химическите опашки” и болестта на Моргелон - С.И. Карником, доказа, че тя е предизвикана от поражение върху еритроцитите в кръвта, вследствие отравянето с бариеви съединения”, коментира феноменът.




Гласувай:
11



1. lightsaber123 - Просто е
26.12.2014 10:40
Това наистина са кемтрейлс :-) само че от дима от двигателите.
С нарастване на населението по света - естествено, че ще има все повече самолети.
Погледнете тук: http://www.flightradar24.com/42.56,62.46/3
колко е натоварен трафикът. Това с болестите са пълни щуротии... аз лично не боледувам вече от доста дълго време.
цитирай
2. bojinkata - Това наистина са кемтрейлс :-) само ...
26.12.2014 11:49
lightsaber123 написа:
Това наистина са кемтрейлс :-) само че от дима от двигателите.
С нарастване на населението по света - естествено, че ще има все повече самолети.
Погледнете тук: http://www.flightradar24.com/42.56,62.46/3
колко е натоварен трафикът. Това с болестите са пълни щуротии... аз лично не боледувам вече от доста дълго време.


Това не са двигатели с ВГ, а реактивни. Явно хабер си нямаш от авиация, но си компетентен за щуротиите!? Чиста химия си е от наночастици, които са носители на различни вируси и други боклуци. Повече тук - http://xcombg.net/
цитирай
3. bojinkata - Добре е, че все повече хора "...
26.12.2014 11:53
Добре е, че все повече хора "проглеждат"!
цитирай
4. lightsaber123 - Сега...
26.12.2014 15:36
Прав си за едно - не разбирам от самолетни двигатели... но самолета изгаря гориво и естествено е да има дим. На линкове не кликам. Ако някой иска нещо да ми каже - да ми го каже.
цитирай
5. eli5811 - Eli5811
06.02.2015 13:35
Много хора само си приказват ,слушат ,а какво прави човечеството за да спре -лошите.Ами да поискаме обяснение .Ако не ни се даде ...с "черно на бяло" да видим къде са самолетите които пръскат,къде е товарът и да ги спрем
цитирай
6. eli5811 - Eli5811
06.02.2015 13:35
Много хора само си приказват ,слушат ,а какво прави човечеството за да спре -лошите.Ами да поискаме обяснение .Ако не ни се даде ...с "черно на бяло" да видим къде са самолетите които пръскат,къде е товарът и да ги спрем
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 978631
Постинги: 239
Коментари: 156
Гласове: 590
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031