Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. deathmetalverses
13. stela50
14. samvoin
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. deathmetalverses
13. stela50
14. samvoin
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
Постинг
25.11.2013 15:38 -
Есенна магия
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 1532 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 30.11.2013 17:03
Прочетен: 1532 Коментари: 0 Гласове:
17
Последна промяна: 30.11.2013 17:03
Това е едно кулинарно творение за консумация през късна есен или зима, за което са неолходими следните продукти:
1 пакет кори, 100 гр. сирене, 2 яйца, по 1 връзка пресен лук и магданоз, 1 кафена чаша ориз, 1 чаша кисело мляко, 1 бакпулвер, по 1/2 чаши мас и олио.
Начин на приготвяне: свареният и изцеден ориз се смесва в купа с едното яйце, сиренето, бакпулвера, нарязяният магданоз и изпържения лук. Сместа се разбива с киселото мляко. Напръскваме всяка кора с мазнина, поставяме от сместа в началото на кората и навиваме в тавата до получаване на баница.
Накрая разбиваме и другото яйце с малко кисило мляко и покриваме отгоре.
Печем при 170 градуса около 30 мин.
Добър апетит!
1 пакет кори, 100 гр. сирене, 2 яйца, по 1 връзка пресен лук и магданоз, 1 кафена чаша ориз, 1 чаша кисело мляко, 1 бакпулвер, по 1/2 чаши мас и олио.
Начин на приготвяне: свареният и изцеден ориз се смесва в купа с едното яйце, сиренето, бакпулвера, нарязяният магданоз и изпържения лук. Сместа се разбива с киселото мляко. Напръскваме всяка кора с мазнина, поставяме от сместа в началото на кората и навиваме в тавата до получаване на баница.
Накрая разбиваме и другото яйце с малко кисило мляко и покриваме отгоре.
Печем при 170 градуса около 30 мин.
Добър апетит!
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.