Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
05.01.2012 08:09 -
За днес екзотична закуска
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 3929 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 28.03.2012 17:46
Прочетен: 3929 Коментари: 2 Гласове:
19
Последна промяна: 28.03.2012 17:46
За днес за закуска ви предлагав малко екзотика с кулинарното творение "Екзотична закуска" За тази вкуснотия са необходими следните продукти:
1. За приготвяне на палачинките:
- 2 яйца
- 200 мл. чист доматен сок
- 1 чаша брашно
- 1 с.л. олио
2. За приготвяне на авокадото:
- 1/2 лимон
- 50 гр. сирене
- 2 стръка пресен лук
- стръкчета праз
- 15 маслини
Начин на приготвяне: за тестото на палачинките разбиваме яйцата, брашното и доматения сос, добавяме олиото и пържим в тиган 4-5 палачинки.
За авокадото - пасираме с олиото и лимона, поставяме пресния лук и сиренето и отново пасираме до получаване на хомогенна маса.
С лъжичка намазваме всяка палачинка, поставяме обезкостените маслини и връзваме с пандалка от предварително сварен праз за 1 минута.
Приятен апетит!
И малко музика с даровитите деца на Италия.
1. За приготвяне на палачинките:
- 2 яйца
- 200 мл. чист доматен сок
- 1 чаша брашно
- 1 с.л. олио
2. За приготвяне на авокадото:
- 1/2 лимон
- 50 гр. сирене
- 2 стръка пресен лук
- стръкчета праз
- 15 маслини
Начин на приготвяне: за тестото на палачинките разбиваме яйцата, брашното и доматения сос, добавяме олиото и пържим в тиган 4-5 палачинки.
За авокадото - пасираме с олиото и лимона, поставяме пресния лук и сиренето и отново пасираме до получаване на хомогенна маса.
С лъжичка намазваме всяка палачинка, поставяме обезкостените маслини и връзваме с пандалка от предварително сварен праз за 1 минута.
Приятен апетит!
И малко музика с даровитите деца на Италия.
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.