Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. zaw12929
14. stela50
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. tota
12. getmans1
13. zaw12929
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. bojil
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. bojil
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
Постинг
25.12.2011 20:27 -
Предястие - Новогодишни страсти
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 3096 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 25.12.2011 20:42
Прочетен: 3096 Коментари: 1 Гласове:
12
Последна промяна: 25.12.2011 20:42
Предлагам ви да посрещнете Новата 2012 год. с едно леко предястие, за което са необходими следните продукти:
- половин пакет бутер тесто
- 3 ч.л. черен хайвер от кутия
-1/2 авокадо
- няколко резанчета луканка
- 4 ч.л. варена царевица от консерва
- 4 червени камби
- за украса нарязан пресен лук
Начин на приготвяне: от столистното тесто изрязваме 4 кръга и ги слагаме във формички за изпичане, притискаме ги от горе с друга форма и печем в умерена фурна 15 мин. Получават се красиви кошнички, в които последователно нареждаме чушките, царевицата, луканката, а нарязаното авокадо на шайби поставяме в средата и върху него черният хайвер, а от страни украсяваме с пресния лук. Нищо не се осолява, защото хайверът и луканката са достатъчно солени.
Консумира се с червено вино. Приятен апетит!
И малко италианска музика - Албано!
- половин пакет бутер тесто
- 3 ч.л. черен хайвер от кутия
-1/2 авокадо
- няколко резанчета луканка
- 4 ч.л. варена царевица от консерва
- 4 червени камби
- за украса нарязан пресен лук
Начин на приготвяне: от столистното тесто изрязваме 4 кръга и ги слагаме във формички за изпичане, притискаме ги от горе с друга форма и печем в умерена фурна 15 мин. Получават се красиви кошнички, в които последователно нареждаме чушките, царевицата, луканката, а нарязаното авокадо на шайби поставяме в средата и върху него черният хайвер, а от страни украсяваме с пресния лук. Нищо не се осолява, защото хайверът и луканката са достатъчно солени.
Консумира се с червено вино. Приятен апетит!
И малко италианска музика - Албано!
Подбрани заведение за Нова Година в Софи...
Украйна препоръча на туристите ваксинира...
Боксьорът Александър Александров спечели...
Украйна препоръча на туристите ваксинира...
Боксьорът Александър Александров спечели...
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.