Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. iw69
Постинг
30.07.2010 20:37 -
БОНСАЙСКА ЛЕГЕНДА
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 2053 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 27.10.2010 18:23
Прочетен: 2053 Коментари: 1 Гласове:
16
Последна промяна: 27.10.2010 18:23
Една доста интересна и забавна рецепта, наподобяваща на бонсай, за която са необходими следните продукти:
В подправките съм включила червен, черен и жълт пипер, кимион и сол на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: запържваме питката с олио и сос от настърганите домати, като добавим малко жълт пипер и сол. Напълваме издълбаният син домат с плънка, състояща се от каймата, нарязаните на ситно глави лук, 1 настърган домат без люспите, половината връзка магданоз и счуканите на едро орехи. Добавяме сол, черен пипер и чаша вода. Добре задушаваме плънката преди да напълним синия домат, който поставяме върху питката, фиксираме с клечка и печем около 20 мин. Сервираме с добре изстудена бира.
А ето и един клип на моя съпруг Златко за дърветата джуджета - бонсай, акомпаниран с любимата ми неаполитанска музика. Кликнете върху стрелката и го вижте. А ако искате да научите повече за дърветата бонзай, то влезте в блога на моята приятелка Илиана - http://iliada.blog.bg/ . Приятно занимание. И малко италианска музика от чудесните деца на Италия.
В подправките съм включила червен, черен и жълт пипер, кимион и сол на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: запържваме питката с олио и сос от настърганите домати, като добавим малко жълт пипер и сол. Напълваме издълбаният син домат с плънка, състояща се от каймата, нарязаните на ситно глави лук, 1 настърган домат без люспите, половината връзка магданоз и счуканите на едро орехи. Добавяме сол, черен пипер и чаша вода. Добре задушаваме плънката преди да напълним синия домат, който поставяме върху питката, фиксираме с клечка и печем около 20 мин. Сервираме с добре изстудена бира.
А ето и един клип на моя съпруг Златко за дърветата джуджета - бонсай, акомпаниран с любимата ми неаполитанска музика. Кликнете върху стрелката и го вижте. А ако искате да научите повече за дърветата бонзай, то влезте в блога на моята приятелка Илиана - http://iliada.blog.bg/ . Приятно занимание. И малко италианска музика от чудесните деца на Италия.
Просто мисля усилено за новата ти рецепта и мисля сериозно да опитам ,но с едно мисля ,да опитам да разкрася бонзая като запека леко горната част на хлебчето с кашкавал и после боцна украсата,но не съм сигурна дали ще ми се получи:)
Поздравления за идеята!:)Ч
цитирайПоздравления за идеята!:)Ч
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.