Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2021 16:05 - ДА УМРЕТЕ ИЛИ ДА ЖИВЕЕТЕ СТЕ ГОТОВИ ?
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2844 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДА  УМРЕТЕ  ИЛИ  ДА  ЖИВЕЕТЕ  СТЕ  ГОТОВИ ?

         Толкова мръсотия май не се е събирала никога по света, както сега! Толкова омраза към всичко човешко и нормално не е било демонстрирано в нито една държава до сега! Толкова лъжи и забрани, глоби и терор, спрямо обикновените хора на земята не сме виждали! Времето в което живеем, след години  ще бъде определяно като най-безумното и гнусно тиранство в цялата човешка история! Ще се пишат статии и книги, ще се създават филми за сегашните дни на масова поквара и световен позор! Хората ще се срамуват от случилото се! И за пореден път ще се оправдават, че времето било такова! Защото времето е такова, каквото си го заслужим, а ние явно си заслужаваме геноцида….!

   Защото си седим у дома и пишем в интернет, а не излезем на улицата, да потрошим тиквите на тази крадлива, мафиотска шайка! Да ревизираме всичко случило се, през последните тридесет години! Да живеем с гордо вдигната глава, без страх и опасения да влезем в магазина, без парцал на лицето си! Да треснем юмрук в мутрата на простия охранител, полицай или корумпиран лекар, когато искат да ни налагат терор! Да бъдем СВОБОДНИ  ХОРА!

   Искам да обясня нещо простичко на всички, които четат тези редове! Животът ни е такъв, какъвто го заслужаваме! Ако сме смели, достойни и мислещи, ще се радваме на всеки ден от живота си! Ако сме глупави, страхливи и послушни, ще се гърчим в агония до края на жалкото си оцеляване тук, на земята! Живот без обич не е живот! Ако не можеш да се събереш с най-близките си, да се почерпиш, да танцуваш и прегърнеш скъпите на сърцето си хора, защо изобщо живееш?! Ако някой ненормалник ти говори лъжи от телевизора, какво ти пречи да игнорираш лъжеца, като изключиш телевизора? И ако си готов да се ваксинираш, за да оцелееш, живот ли ще е това?! Няма доказателства за ползата от ваксините, а има предостатъчно предполагаеми вредни последствия от тях! Кромид не е опасен, опасна е нашата глупост! Хора, да умрете или да живеете сте готови?

   Всичко е безкрайно сладко, когато си го заслужим сами! Парите от работа, жената до нас, децата, домовете и свободата ни! Нищо по-унизително няма от това, някой друг да решава вместо теб, как да дишаш, дали да работиш, да пътуваш, да обичаш  и дори да живееш!!! Защото така, ти доброволно се превръщаш в роб! Бог ни е направил по негов образ и подобие, и би се срамувал от творението си, ако се държим като послушна биомаса! Не парите, не властта, а ДУХЪТ  е  този, който може да ни изведе на правия път! Потърсете душите си братя и сестри, оставете  те да ви водят в мрака, в който са ви потопили сатанистите! Вярвайте, че ДОБРОТО  ще победи, защото няма как гнусните лъжи да продължат до края на живота ни! Спрете да се страхувате от измислената пландемия и всички ограничения, свързани с нея! Всеки миг е безценен! А давате ли си сметка, колко от най-скъпото - времето ви е отнето, с лъжа и гнусна манипулация?!

   НАПРАВЕТЕ СВОЯТ ИЗБОР! 

    Страх, ограничения, Кромид, ваксини и смърт или истински, пълноценен живот? Вие решавате….!

 

   Красимир  Бачков




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Пресолиха и загориха манджата..
24.01.2021 16:25
.. до едно време хората чат-пат "даваха ухо", сега обаче ВСЕКИ ЗНАЕ че ни ЛЪЖАТ- ЛЪЖАТ ПОЛИТИЦИ, ЛЪЖАТ МЕДИИ, А ХРАНЕНИТЕ ИМ МЕКЕРАТА КАКАНИЖАТ И МАЖАТ, като дърт мангасарин и брат му, дето върви подире. Лъжат ни, за да ни окрадат парите, имотите, спестяванията, пенсиите- да ни лумпенизират, да ни докарат до просия-и ако съумеят- да ни унищожат до крак. Това не само Боко Тиквата, не е само Меркел, не е само Ердоган- не, рушителите на всяка демократична правда- гнусни, девиантни рептилии са овладяли вички ресурси и всички лостове на властта. Бог да ние не помощ- ако не, поне да умрем като завлечем в Пъкъла подобаващ брой влечуги!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430266
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031