Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. deathmetalverses
11. getmans1
12. hadjito
13. samvoin
14. tili
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
КАК ДА ПРИГОТВИМ ВКУСНИ ЯСТИЯ И ГИ СЕРВИРАМЕ КРАСИВО?
Постинги в блога от 23.07.2015 г.
23.07.2015 06:50 -
БАН: Разрешени овкусители и консерванти в храните водят до рак
Дори в дози, многократно по-ниски от сега разрешените, те увреждат човешката ДНК.
Разрешените подобрители, овкусители и консерванти, използвани в храните, увреждат човешката дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК). Това сочи оповестено дн...
Разрешените подобрители, овкусители и консерванти, използвани в храните, увреждат човешката дезоксирибонуклеиновата киселина (ДНК). Това сочи оповестено дн...
Търсене