Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. deathmetalverses
13. stela50
14. samvoin
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. getmans1
12. deathmetalverses
13. stela50
14. samvoin
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
2. radostinalassa
3. vesonai
4. lamb
5. hadjito
6. manoelia
7. samvoin
8. bateico
9. mimogarcia
10. getmans1
КАК ДА ПРИГОТВИМ ВКУСНИ ЯСТИЯ И ГИ СЕРВИРАМЕ КРАСИВО?
Постинги в блога от 16.07.2015 г.
16.07.2015 06:24 -
Ужас! Перат месото с накисване - ще се втрещите с какво ни хранят!
Въртят телешкото в специални перални със сол, за да набъбне. Свежо, розово месце като от току-що заклано животно или пък само леко охладено примамва сластно от витрините. Оказва се обаче, че поне 90 на сто от мръвката, която се п...
Търсене