Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. zaw12929
14. stela50
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. zaw12929
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
КАК ДА ПРИГОТВИМ ВКУСНИ ЯСТИЯ И ГИ СЕРВИРАМЕ КРАСИВО?
Постинги в блога от 18.02.2015 г.
18.02.2015 10:58 -
БЪЛГАРИЯ В ШОК!!! БОЗАТА ТРОВИ НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ!!!!
Страшна и ужасяваща тайна е на път да взриви обществото ни. Лекари и специалисти от Министерство на здравеопазването са готови с доклад, от който се разбира, че традиционната българска боза е продукт, който десетилетия е тровил населени...
18.02.2015 07:53 -
Телешките салами пълни с лой, смлени кости и свинска кожа
Телешките колбаси на пазара са пълни не с месо, а със свинска лой, емулсия от свинска кожа, натрошени кости, консерванти, пилешки кожички, оцветители и най-различна химия. Производителите добавят канцерогенния мононатриев глутамат, дифо...
Търсене