Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. varg1
5. kvg55
6. wonder
7. mt46
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. vidima
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. samvoin
6. hadjito
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
22.05.2013 20:59 -
Оризова симфония
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 03.04.2014 10:21
Прочетен: 1215 Коментари: 0 Гласове:
12
Последна промяна: 03.04.2014 10:21
Предлагам ви една симфония от свинско бон филе и зеленчуци.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Месото се запържва в мазнина от всички страни, за да се запази сокът на месото. Време за пържене 5-6 минути, след което се изсипва в малка тенджера с чаша вода, виното, черен пипер, лукът, сол на вкус . Вари се 30 мин. Месото го изваждаме и го режем на филийки след като леко изстине. В тенджерата със соса добавяме 1 с.л. брашно, за да се сгъсти и го използваме за поливане на месото. Оризът се запържва в тиган с масло до златист цвят, добавя се нарязания на парички морков, грахта и гъбите, заливаме с 2 чаши вода на 1 чаща ориз и варим до сваряване на ориза и зеленчуците, овкусяваме с черен пипер и сол, добавя се магданоза и се сервира заедно с нарязаните домати.
Сервира се с чаша червено вино. Приятен апетит!
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Месото се запържва в мазнина от всички страни, за да се запази сокът на месото. Време за пържене 5-6 минути, след което се изсипва в малка тенджера с чаша вода, виното, черен пипер, лукът, сол на вкус . Вари се 30 мин. Месото го изваждаме и го режем на филийки след като леко изстине. В тенджерата със соса добавяме 1 с.л. брашно, за да се сгъсти и го използваме за поливане на месото. Оризът се запържва в тиган с масло до златист цвят, добавя се нарязания на парички морков, грахта и гъбите, заливаме с 2 чаши вода на 1 чаща ориз и варим до сваряване на ориза и зеленчуците, овкусяваме с черен пипер и сол, добавя се магданоза и се сервира заедно с нарязаните домати.
Сервира се с чаша червено вино. Приятен апетит!
За постите Постът е въздържание ...
Мариновано печено свинско
Свинско месо с гъби, вино и топено сирен...
Мариновано печено свинско
Свинско месо с гъби, вино и топено сирен...
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.