Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2011 16:50 - Чудото!?
Автор: krasi08 Категория: Хоби   
Прочетен: 7705 Коментари: 7 Гласове:
25

Последна промяна: 17.07.2011 19:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Искам да споделя с читателите на blog.bg едно наистина чудо, способно да лекува много болести, лесно и евтино за изпълнение и по редица сведения напълно безвредно. Ето статията за това чудо.

Мускулни или ставни болки, болест на Алцхаймер, артрит, астма, високо кръвно налягане, хемороиди, безплодие и импотентност, зъбобол, настинки и инфекциозни заболявания, затлъстяване (мощен разрушител на мазнини  и редуктор на тегло), язви, намалява високото кръвно налягане и холестерол, намалява риска от рак на гърдата, - дебелото черво - хранопровод - кожата - стомаха и стимулира имунната система.

Решението: Ябълковият оцет натурален, чесън, мед

Рецепта: Ето как можете да направите своето домашно  медицинско чудо ...

Поставете следното в блендер  :                                                                                                 1 чаша натурален ябълков оцет 
    1 чаша  натурален пчелен мед 
    8 скилидки чесън

Mix на висока скорост за 60 секунди. Изсипете сместа в стъклен съд. Оставя се в хладилник в продължение на пет дни. Нормалната доза е две супени лъжици в чаша вода или плодов сок, гроздов или портокалов сок  преди закуска.

Много лекари признават, че комбинацията от чесън, ябълков оцет и мед е чудо, че може да лекува всичко от рак до артрит. Проучвания от уважавани университети по целия свят доказват чудото на това домашно лекарство. Експерти са потвърдили, че това здравно трио може да унищожи и най-често срещаните и необичайни заболявания.

image

В едно проучване за пациентите на  д-р Ангъс Питърс от Университета изследване на артритно болни в Единбург е доказал,че една дневна доза от ябълков оцет и мед намалява болките до 90%. Дневната доза чесън и ябълков оцет  се оказва и  мощен разрушител на мазнини и редуктор на тегло, според д-р Реймънд изследовател в  известния център в Лондон за изследване причините на затлъстяването.

Престижното списание British Medical Lancel съобщи, че нивата на холестерола падат значително при доброволци ,които са консумирали от вълшебната течност. Едно изследване на 261 възрастни пациенти от Германската асоциация на общопрактикуващите лекари,твърди, че серумния холестерол и триглицеридите - фактори, свързани с риска от сърдечно-съдови заболявания са намалели значително от редовната употреба на чесън и оцет в храната.

Изследвания към MD Anderson Хюстън онкологичен институт в Хюстън, на Пенсилванския държавен университет твърдят, че някои съставки в  комбинацията чесън-ябълков оцет-мед предотвартяват  рак на гърдата, дебелото черво, хранопровода и кожата . 

Д-р Хен Лий Tsno пише в уважаван вестник в Китай,че пациенти, лекувани с това чудо  преди закуска, показват забележително намаляване на високо кръвно налягане и холестерола за по-малко от седмица.Ralim диетолог Emlio Stelfani, които с години правят  научни изследвания са доказали, без съмнение, че чесън, ябълков оцет и мед, са магически елексир на природата.Като се има предвид, че всички тези природни вещества, може да запазят  здравето на човека,  е невероятно, че не са по-широко използвани. Д-р Джак Soltanoff, хранителна експерт от Ню Йорк похвали ползите от ябълков оцет. Той обелязва забележителни успехи, при болните от артрит .“Аз съм виждал много пациенти с артрит,които започват да се отпускат, след употребата на Натурален ябълков оцет,казва д-р Soltanoff освобождават се от сковаността, и пулсиращите болки.“

В рамките само на няколко седмици, болните могат да извършват обичайните си дейности,благодарение на този прост тоник. Бокс легенда Мохамед Али казва,че използва дневна доза от чесън, оцет и мед, за да облекчи симптомите на болестта на Паркинсон.Медът е описан като идеалната храна отбелязва уважаван изследовател. Той съдържа най-малко 31 хранителни вещества, 13 минерали, съставна част от девет витамина, шест киселини и четири ключови ензими.

Пациентите, които приемат  напитка от ябълков оцет и  мед дневно, са по-енергични, имат по-малко настинки или инфекциозни заболявания и като цяло са по-здрави от тези, които не са. Няма съмнение, че този поразителен еликсир може да удължи живота и предпазва от много заболявания

А ако искате да научите още рецепти с ябълков оцет, кликнете ТУК.  Същата статия е публикувана от нашата съблогерка Лидия Заркова, която предлага и други рецепти за лечение на различни болести. За да видите нейният сайт кликнете ТУК.
Вярвам, че подбраната информация, ще е полезна за много от вас. Вече опитах- има ефект. А докато четете, ви предлагам да послушате малко италиянска музика.











Гласувай:
25



1. yotovava - Ябълковият оцет трябва да е натурален,
08.07.2011 17:06
за целта потърси информация на този блог.
http://lidiazarkova.blog.bg/

Валя
цитирай
2. krasi08 - Ябълков оцет - натурален
08.07.2011 17:36
Разбира се , че ябълковият оцет трябва да е натурален, както и пчелния мед, а рецептата лично пробвах и установих голям положителен ефект. Благодаря за напомнянето.
цитирай
3. iliada - Привет,Краси!
13.07.2011 17:04
Ще взема да го пробвам най-накрая!
Прегръдки за споделеното!
цитирай
4. lidiazarkova - Благодаря Ти Краси!
13.11.2011 14:01
Благодаря ти Краси за разкошната и полезна статия.Съжалявам,че чак сега я чета и то по някаква случайност.Всичко,което си написала е точно така.Натуралният ябълков оцет е с уникални лечебни качества.Силно се надявам все повече хора да се уверят и разберат,че този на пръв поглед прост природен продукт е една енергийна бомба,която може да замести и излекува много заболявания.
цитирай
5. lidiazarkova - Надявам се нямаш против да взема статията да я сложа в сайта ,като напиша източника разбира се :)
13.11.2011 14:05
Надявам се нямаш против да взема статията да я сложа в сайта ,като напиша източника разбира се :)
цитирай
6. krasi08 - Разбира се
14.11.2011 06:50
Разбира се, че нямам нищо против да я сложите в сайта. Ние с мъжа ми направихме два курса и ефекта е много голям за общото състояние на организма.
цитирай
7. lidiazarkova - За което много се радвам:)
14.11.2011 10:04
За което много се радвам:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 978635
Постинги: 239
Коментари: 156
Гласове: 590
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031