Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. mt46
7. wonder
8. planinitenabulgaria
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. stela50
13. zaw12929
14. tota
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. dobrota
8. ambroziia
9. bojil
10. donkatoneva
Най-активни
1. sarang
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. vesonai
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
26.04.2011 09:57 -
Дроб сърма Мачу Пикчу
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 4027 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 24.07.2012 07:27
Прочетен: 4027 Коментари: 1 Гласове:
23
Последна промяна: 24.07.2012 07:27
Това е следвеликденско ястие за 4 души с агнешки дреболии и ориз, наподобяващо Макчу Пикчу. За реализирането му са необходими следните продукти:
1. Агнеши комплект или част от него
2. 150 гр. шунка
3. 1 чаша ориз
4. 2 яйца
5. 1 вр. пресен лук
6.1 с.л. брашно
7. по 1/2 чаша мляко и олио
8. 1 морков и 1 краставици
9. черен пипер, магданоз и сол на вкус
Начин на приготвяне: Сваряваме агн. комплект и го нарязваме на парчета, запържваме нарязания лук и добавяме ориза. Пържим още 5-6 минути и след това добавяме чаша и половина от бульона, където са вряли дреболиите. Овкусямаме черния пипер, магданоза и солта и разбъркваме. Печем в тавичка 15 мин. и след това заливаме с разбитите яйца, млякото и брашното и печем още 6-7 мин. След изпичане го прехвърляме в купички, които след истиване обръщаме за получаване на формата на Мачу Пикчу. Най-отгоре поставяме навитата шунка във форма на роза, а от страни нарязаната на широки ивици краставица и забодените в нея с клечки за зъби нарязани моркови- Това са стълбите.
Сервира се с купичка кисело мляко.
Приятен апетит и още по приятна разходка с клипа по-долу за Мачу Пикчу. И малко от любимата ми Италия и италианска музика и феноменалните млади изпълнители.
Кликнете и тук.
1. Агнеши комплект или част от него
2. 150 гр. шунка
3. 1 чаша ориз
4. 2 яйца
5. 1 вр. пресен лук
6.1 с.л. брашно
7. по 1/2 чаша мляко и олио
8. 1 морков и 1 краставици
9. черен пипер, магданоз и сол на вкус
Начин на приготвяне: Сваряваме агн. комплект и го нарязваме на парчета, запържваме нарязания лук и добавяме ориза. Пържим още 5-6 минути и след това добавяме чаша и половина от бульона, където са вряли дреболиите. Овкусямаме черния пипер, магданоза и солта и разбъркваме. Печем в тавичка 15 мин. и след това заливаме с разбитите яйца, млякото и брашното и печем още 6-7 мин. След изпичане го прехвърляме в купички, които след истиване обръщаме за получаване на формата на Мачу Пикчу. Най-отгоре поставяме навитата шунка във форма на роза, а от страни нарязаната на широки ивици краставица и забодените в нея с клечки за зъби нарязани моркови- Това са стълбите.
Сервира се с купичка кисело мляко.
Приятен апетит и още по приятна разходка с клипа по-долу за Мачу Пикчу. И малко от любимата ми Италия и италианска музика и феноменалните млади изпълнители.
Кликнете и тук.
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.