Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. zaw12929
14. stela50
2. radostinalassa
3. varg1
4. leonleonovpom2
5. kvg55
6. wonder
7. planinitenabulgaria
8. mt46
9. sparotok
10. hadjito
11. getmans1
12. tota
13. zaw12929
14. stela50
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. vidima
7. bojil
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. mimogarcia
9. bateico
10. getmans1
Постинг
04.03.2011 18:11 -
Горска приказка
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 1418 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 15.06.2011 04:56
Прочетен: 1418 Коментари: 0 Гласове:
19
Последна промяна: 15.06.2011 04:56
Горската приказка е новото ми кулинарно творение. За направата на порция за двама са необходими следните продукти:
- 1 авокадо
- 400 гр. свинско каре
- 2 яйца, 2 щипки черен пипер
- 1 винене чаша бира
- 300 гр. гъби, 1 малка краставичка
- 2 с.л. сварена царевица
- 1 домат, 1 лимон
- 1 вр. пресен лук
- по 2 с.л. олио и брашно за пърженето на месото
- 1 винена чаша зехтин за разбиване на авокадото
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разбива се авокадото със сока от лимона и олиото и се добавя сол на вкус. Овкусяваме месото със сол и черен пипер. Разбиваме яйцата с бирата и брашното. Потапяме каретата в тази смес и пържим на сгорещена мазнина.
Нарязваме лукът на парчета, посоляваме го и върху него постиламе изпърженото месо. Перата от лука използваме за декорация. Нарязваме доматите . Поставяме част от изпържените гъби в чинията и ги нареждаме във формата на ствол на дърво в основата на което е нарязаната краставица. Върху останалите гъби поставяме разбитото авокадо и царевицата, оформяйки ги като листа. Сервира се с чаша бира.
И една песен на Албано, класирана на 2 място на фестивала Сан Ремо през 2011 г. Нликнете върху стрелката и я чуйте.
- 1 авокадо
- 400 гр. свинско каре
- 2 яйца, 2 щипки черен пипер
- 1 винене чаша бира
- 300 гр. гъби, 1 малка краставичка
- 2 с.л. сварена царевица
- 1 домат, 1 лимон
- 1 вр. пресен лук
- по 2 с.л. олио и брашно за пърженето на месото
- 1 винена чаша зехтин за разбиване на авокадото
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разбива се авокадото със сока от лимона и олиото и се добавя сол на вкус. Овкусяваме месото със сол и черен пипер. Разбиваме яйцата с бирата и брашното. Потапяме каретата в тази смес и пържим на сгорещена мазнина.
Нарязваме лукът на парчета, посоляваме го и върху него постиламе изпърженото месо. Перата от лука използваме за декорация. Нарязваме доматите . Поставяме част от изпържените гъби в чинията и ги нареждаме във формата на ствол на дърво в основата на което е нарязаната краставица. Върху останалите гъби поставяме разбитото авокадо и царевицата, оформяйки ги като листа. Сервира се с чаша бира.
И една песен на Албано, класирана на 2 място на фестивала Сан Ремо през 2011 г. Нликнете върху стрелката и я чуйте.
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.