Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. getmans1
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. dobrota
7. bojil
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
31.08.2010 17:33 -
ВЕЧЕРНИ СТРАСТИ
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 3555 Коментари: 4 Гласове:
Последна промяна: 24.07.2012 07:30
Прочетен: 3555 Коментари: 4 Гласове:
16
Последна промяна: 24.07.2012 07:30
За да осъществите тази лесна и вкусна рецепта са ви необходими минимален брой продукти и малко време. Резултатът е феноменален: отличен вкус и приятна изненада за вечеря.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ : Нарязвате сиренето на кръгчета с дебелина около половин сантиметър и между тях поставяте нарязано парче луканка, притискаме и панираме с разбитите яйца и малко брашно. В тигана поставете 1 чаша олио. Украсяваме с магданоза и нарязаният лимон.
И малко от любимата ми италианска музика. Кликнете върху стрелка по-долу.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ : Нарязвате сиренето на кръгчета с дебелина около половин сантиметър и между тях поставяте нарязано парче луканка, притискаме и панираме с разбитите яйца и малко брашно. В тигана поставете 1 чаша олио. Украсяваме с магданоза и нарязаният лимон.
И малко от любимата ми италианска музика. Кликнете върху стрелка по-долу.
Отивам Краси да го направя и аз!:)
Прегръдки скъпо приятелче!
цитирайПрегръдки скъпо приятелче!
Изглежда страшно вкусно!
цитирайАма къде съм бляла досега?! Точно панираните неща не са ми по вкуса (все пак приятелите ми с радост ще ги опитат), но ровейки из по-старите постове открих толкова много кулинарни вълшебства! Направо не знам кое първо да захвана :)))
Поздрави на пилчето от снимката!
цитирайПоздрави на пилчето от снимката!
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!
ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС САМО -КЪДЕ Е ШАРАНА ?????????
ДНЕС ТУК В ШАРЕНА ТАВА
ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ЗАПЕКАНКА
ЕДНА ШАРАНОВА ГЛАВА
И МАЛКО ЛУК
РАСНАЛ НА СЯНКА!:
ПРЕГРЪДКИ ПРИЯТЕЛКО ДОБРА!
НАЗДРАВЕ!
цитирайИМАМ ЕДИН ВЪПРОС САМО -КЪДЕ Е ШАРАНА ?????????
ДНЕС ТУК В ШАРЕНА ТАВА
ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ЗАПЕКАНКА
ЕДНА ШАРАНОВА ГЛАВА
И МАЛКО ЛУК
РАСНАЛ НА СЯНКА!:
ПРЕГРЪДКИ ПРИЯТЕЛКО ДОБРА!
НАЗДРАВЕ!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.