Най-четени
1. zahariada
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. mamkamu
2. radostinalassa
3. leonleonovpom2
4. kvg55
5. wonder
6. planinitenabulgaria
7. varg1
8. sparotok
9. mt46
10. hadjito
11. deathmetalverses
12. getmans1
13. samvoin
14. mamkamu
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. vidima
8. dobrota
9. ambroziia
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
2. radostinalassa
3. lamb
4. vesonai
5. hadjito
6. samvoin
7. manoelia
8. bateico
9. mimogarcia
10. sekirata
Постинг
30.07.2010 20:37 -
БОНСАЙСКА ЛЕГЕНДА
Автор: krasi08
Категория: Хоби
Прочетен: 2052 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 27.10.2010 18:23
Прочетен: 2052 Коментари: 1 Гласове:
16
Последна промяна: 27.10.2010 18:23
Една доста интересна и забавна рецепта, наподобяваща на бонсай, за която са необходими следните продукти:
В подправките съм включила червен, черен и жълт пипер, кимион и сол на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: запържваме питката с олио и сос от настърганите домати, като добавим малко жълт пипер и сол. Напълваме издълбаният син домат с плънка, състояща се от каймата, нарязаните на ситно глави лук, 1 настърган домат без люспите, половината връзка магданоз и счуканите на едро орехи. Добавяме сол, черен пипер и чаша вода. Добре задушаваме плънката преди да напълним синия домат, който поставяме върху питката, фиксираме с клечка и печем около 20 мин. Сервираме с добре изстудена бира.
А ето и един клип на моя съпруг Златко за дърветата джуджета - бонсай, акомпаниран с любимата ми неаполитанска музика. Кликнете върху стрелката и го вижте. А ако искате да научите повече за дърветата бонзай, то влезте в блога на моята приятелка Илиана - http://iliada.blog.bg/ . Приятно занимание. И малко италианска музика от чудесните деца на Италия.
В подправките съм включила червен, черен и жълт пипер, кимион и сол на вкус.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: запържваме питката с олио и сос от настърганите домати, като добавим малко жълт пипер и сол. Напълваме издълбаният син домат с плънка, състояща се от каймата, нарязаните на ситно глави лук, 1 настърган домат без люспите, половината връзка магданоз и счуканите на едро орехи. Добавяме сол, черен пипер и чаша вода. Добре задушаваме плънката преди да напълним синия домат, който поставяме върху питката, фиксираме с клечка и печем около 20 мин. Сервираме с добре изстудена бира.
А ето и един клип на моя съпруг Златко за дърветата джуджета - бонсай, акомпаниран с любимата ми неаполитанска музика. Кликнете върху стрелката и го вижте. А ако искате да научите повече за дърветата бонзай, то влезте в блога на моята приятелка Илиана - http://iliada.blog.bg/ . Приятно занимание. И малко италианска музика от чудесните деца на Италия.
Просто мисля усилено за новата ти рецепта и мисля сериозно да опитам ,но с едно мисля ,да опитам да разкрася бонзая като запека леко горната част на хлебчето с кашкавал и после боцна украсата,но не съм сигурна дали ще ми се получи:)
Поздравления за идеята!:)Ч
цитирайПоздравления за идеята!:)Ч
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.