2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. djani
8. metaloobrabotka
9. iw69
10. rosiela
Прочетен: 3187 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 11.09.2009 06:31
Сега е есен и добрата домакиня подготвя зимните изненади. Такава е и рецептата с хрупкавите корнишони, които могат да издържат до 2 години без да омекнат. За целта се използва за всеки буркан по един лист от смокиня, който се поставя на дъното и след това се нареждат краставичките, като между тях се поставя нарязан кромид лук, копър или резене, пъщърнак, черен пипер на зърна и сол и оцет на вкус. Залива се с вода и затваря - за предпочитане е буркани с въртящи се капачки. Оказва се, че смокиненият лист е естествен консервант и още по-интересно е, че дава приятен аромат на краставичките.
И не забравяйте, че красатавичките се консумират с хубава ракия!
Тази кулинарна рецепта е толкова лесна, че докато я правите можете да танцувате и затова ви предлагам две аржентински танга. Кликнете върху стралката на всеки един клип, Работете и се веселете!